ethiopian

Ethiopisch

perzisch

Perzisch

surinaams

Surinaams

mexican 1

Mexicaans

malaysian

Maleisisch

thais

Thais

indonesian

Indonesisch

afrikaans

Afrikaans

amerikaans

Amerikaans

argentijns1

Argentijns

grieks

Grieks

egyptian

Egyptisch

pakistan

Pakistaans

pizza

Pizza

tunesian

Tunesisch

italian

Italiaans

japans

Japans

tapas

Tapas

nepal

Nepalees

vegetarisch

Vegetarisch

broodjes

Broodjes

cropped lily banse YHSwy6uqvk unsplash scaled 1

Aziatisch

ilya mashkov qxbJUr9RqI unsplash min

Burgers

fusion

Fusion

helai6

Afghaans

syrisch

Syrisch

ontbijt

Ontbijt

vis

Vis

indian

Indiaas

lebanese

Libanees

daniela RELOvb0rrCE unsplash

Marokkaans

lunchroom

Lunchroom

middenoosten

Midden-Oosters

bbq

Barbecue

turks

Turks

mediterraans

Mediterraans

Halal keukens in de buurt

Op deze pagina vind je een overzicht van alle halal keukens in Nederland. Kies eenvoudig de halal keuken waar je naar op zoek bent en vind heerlijke halal restaurants per keuken. Of je nou op zoek bent naar de populaire Marokkaanse, Turkse of Italiaanse halal keuken of naar Griekse, Maleisische of Thaise halal eten, op Halal Food Nederland vind je gegarandeerd een volgende bestemming. 

Halal restaurants per stad

Zoek je liever in je eigen stad naar een halal restaurant? Kies dan eenvoudig je halal restaurant per locatie via onze locatie pagina. Hier kun je eenvoudig filteren op een specifieke stad en vind je eenvoudig halal eten in de buurt. Je vind hier populaire halal restaurants in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht, maar ook meer dan genoeg keuze in steden als Arnhem, Gouda of Tilburg. Kortom, Halal Food Nederland is je one-stop-shop naar heerlijke halal restaurants in Nederland.

Naast een uitgebreide overzicht van halal restaurants per stad en keuken vind je ook specifieke informatie per halal restaurant zoals een beschrijving van het eten, de prijsklasse van de restaurant én navigeer je eenvoudig naar de website of sociale media van de halal restaurant. Liever gelijk je bezoek plannen? Met de routeplanner ben je met één klik onderweg naar je halal restaurant bestemming!

Halal restaurant of locatie toevoegen

Zie je jouw favoriete halal keuken er niet tussen staan? Of ben je eigenaar van een halal restaurant en wil je vermeld worden op de website? Neem dan eenvoudig contact met ons op via het contactformulier op de contact pagina of via de restaurant toevoegen pagina. Wij zorgen er dan voor dat je restaurant of locatie wordt opgenomen in het aanbod van Halal Food Nederland.